Svenska Alarm skriver exklusivt avtal med VårgårdaHus

Samarbetet gör det möjligt att köpa ett komplett hus från VårgårdaHus, där även larmet är installerat och klart vid inflyttning.

Samarbetet gör det möjligt att kunna köpa ett komplett hus från VårgårdaHus, där även larmet är installerat och klart vid inflyttning.

Inbrotten i nybyggen är ett ökande problem. I artiklar från HD och SvD går det att läsa om stölder av vitvaror i obebodda hus. Att redan innan inflyttning installera ett larm minskar risken för att bli drabbad.

Svenska Alarm erbjuder ett tryggt och larmat hem för privatpersoner. Hemlarmen tillhör den högsta kvalitetsklassen av trådlösa larm på den svenska marknaden. Svenska Alarm växer snabbt och det här samarbetet stärker vår position på marknaden säger VD Niklas Hallden.

VårgårdaHus är en hustillverkare av kvalitativa och energieffektiva trähus. Omsättning uppgick till 120 miljoner svenska kronor med en försäljning på ca 100 hus till privatpersoner om året. Som kund hos VårgårdaHus ska du ha ett komplett hus klart att flytta in i. Att kunna erbjuda ett färdiginstallerat hemlarm ger ett mervärde till våra kunder, säger VD Per-Erik Bonander på VårgårdaHus.

Svenska Alarm Gruppen AB
Hemsida: www.SvenskaAlarm.se
E-post: info@SvenskaAlarm.se
Tel: 0770 - 112 060

Fotnot:
HD, Helsingborgs Dagblad - Vitvaror stulna vid inbrott i visningsvilla, Publicerad 23 mars 2010
SvD, Svenska Dagbladet - Inbrottsvåg i Halland, Publicerad 17 oktober 2010


Pressmeddelandet skickades med MyNewsdesk

Svenska Alarm erbjuder bostadslarm till privatpersoner. Vi är en komplett leverantör av hemsäkerhet och genom professionell säkerhetsrådgivning hjälper vi kunden med val av larm, installation samt service och support.


Innehåll från Mercedes-BenzAnnons

Nu kan du även köpa din bil online

Att handla varor online har blivit en naturlig del av vår vardag, inte minst nu under pandemin. 

Men kan man köpa sin bil på nätet? 

Javisst! Så här enkelt är det.

Här kan du välja ut din drömbil!  

Det finns många fördelar för den som väljer att köpa sin nya bil online. Du kan till exempel själv välja tid och plats för ditt köp utan att behöva tänka på några öppettider, du kan i lugn och ro utrusta din egen drömbil och du kan göra det tillsammans med vem eller vilka du vill. 

Provkörning innan köp

För många är det viktigt att få provköra en modell innan köp. Det bokas enkelt hos någon av Mercedes-Benz agenter fysiskt eller online och efteråt kan man gå hem och smälta sina intryck innan man slutför sin konfiguration och klickar sig vidare på nätet. 

Bilen som beställts online lämnas sen ut hos din valda agent och du får en personlig genomgång av den innan det är dags att köra iväg med din nya Mercedes-Benz.

Så funkar det att beställa en Mercedes-Benz online

1. Välj din drömbil

Bläddra i Online Store och hitta den bil som passar dig bäst – välj mellan tusentals bilar som finns redo för leverans.

2. Tillval och finansiering

Lägg till vinterhjul och få dem inkluderade i din månadskostnad. För ytterligare tillval kontaktar du kundservice så hjälper de till. Hitta därefter det finansieringsalternativ som passar dig bäst, du väljer själv om du vill låna eller leasa i 12, 24 eller 36 månader och du kan även välja att betala kontant. 

Via tjänsten Produktkompassen hittar du en finansiering som passar dina behov och via Onlinekalkylatorn kan du beräkna din månadskostnad om du föredrar att låna pengar.

3. Kunduppgifter och leveransställe

Logga in eller skapa ett konto för att fortsätta med din beställning online. Fyll i personlig information och välj den Mercedes-Benz agent där du vill hämta ut din bil. (Gästlogin finns också tillgängligt)

4. Identifiering och kreditansökan

Identifiera dig med BankID och ansök om kredit direkt. Vid ett godkänt kreditbeslut skickas avtalshandlingarna till dig för elektronisk signering.

5. Signatur och upphämtning

Avtalshandlingar skickas till din angivna e-post och måste signeras inom 48 timmar för att beställningen ska vara giltig. Därefter får du en orderbekräftelse och din valda Mercedes-Benz agent kommer sedan kontakta dig för att boka tid och datum för upphämtning av din nya Mercedes. 

6. Kör hem i din nya Mercedes-Benz

Din Mercedes-Benz agent hjälper dig att lära känna din nya bil. Därefter återstår det bara för dig att sätta dig bakom ratten och uppleva din nya Mercedes.

Boka en provkörning här  

Mer från Mercedes-Benz

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Mercedes-Benz och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?