Annons

Zutec Holding ansöker om notering på First North

Zutec Holding, som utvecklar och marknadsför molnbaserade mjukvarutjänster, ansöker om listning av bolagets aktier på Nasdaq First North samt genomför en nyemission om 50 miljoner kronor före emissionskostnader.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

Zutec är främst inriktade mot företag inom bygg- och fastighetssektorn. 

Teckningskursen i emissionen uppgår till 24 kronor per aktie. Anmälningsperioden för erbjudandet löper från den 20 februari till den 5 mars 2018.

Emissionslikviden är till 70 procent avsedd att användas till finansiering av en expanderad försäljningsstyrka, med nya lokala kontor i strategiskt utvalda regioner, samt rörelsekapital för de långa anbudsprocesserna som förekommer vid försäljning till bygg- och fastighetsbranschen.

Återstående 30 procent av emissionslikviden avser Zutec använda till finansiering av ytterligare investeringar i bolagets teknik och produktutbud.

Remium Nordic är finansiell rådgivare och Certified Adviser.

MAQS Advokatbyrå är legala rådgivare avseende svensk rätt medan Reddy Charlton Solicitors är bolagets legala rådgivare avseende irländsk rätt.

Hagberg & Aneborn Fondkommission agerar emissionsinstitut.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?