Annons

Zordix omsättning sjönk i fjärde kvartalet

Gamingbolaget Zordix redovisar en omsättning på 1,9 miljoner kronor för det fjärde kvartalet 2019 (4,5). Rörelseresultatet sjönk samtidigt till -0,9 miljoner kronor (+0,2).

”Siktet under 2020 är inställt på att fortsätta expandera genom nya förvärv och nya samarbeten som förläggare åt externa utvecklare. /…/ Vi utvärderar varje år ett hundratal dels redan lönsamma datorspelsbolag och dels bolag med intressanta IP-rättigheter, ny teknik och innovation med hög potential”, skriver vd Matti Larsson i bokslutet.

Av rapporten framgår att målsättningen för Zordix Racing är att under 2020 ha två parallella projekt igång samtidigt, alternativt ett större projekt.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?