Annons

Zenicor emitterar 182.822 nya aktier

Medicinteknikbolaget Zenicor emitterar 182 822 nya aktier vilka hänförs till personoptionsprogram som infördes 2014, framgår av ett pressmeddelande. 

Zenicors bolagsstämman beslutade den 24 juni 2014 att införa ett optionsprogram
riktat till företagets anställda. Totalt omfattade programmet 12 personer på Zenicor.

Optionsprogrammet innefattade emission av högst 182 822 teckningsoptioner. Varje option berättigade till förvärv av en aktie till en kurs om 16 öre. Teckningsoptionerna hade ha en löptid om tre år med teckning av aktier under perioden 1-30 september 2017.

Programmet resulterade i att samtliga optioner tecknades, vilket innebär att 182 822 nya aktier emitteras. Det totala antalet aktier efter emissionen är 4 636 122.

Zenicor handlas i dag till omkring 24,90 kronor.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?