1515
Annons

Zaplox förlust växte

First North-listade Zaplox, som erbjuder nyckeltjänster till hotell, hade en omsättning på 1,0 miljon kronor under tredje kvartalet (0,9). Resultat efter finansiella poster uppgick till -7,6 miljoner kronor (-4,5).

Det framgår av delårsrapporten. 

Vd Magnus Friberg skriver att det andra kvartalet har präglats av flera viktiga framsteg för att lägga den grund som skapar förutsättningar för stabil tillväxt. 

Han skriver att bolaget under kvartalet har stärkt sin position genom ökat antal kunder och samarbetspartners och ser ett accelererande intresse från både hotellkunder och Property Management System-partners.

"Intäkterna har inte kommit lika fort som vår tidigare bedömning var, men vi är dock lika övertygade som tidigare om intäktspotentialen för bolaget på lång sikt. Vi blir dagligen bekräftade om den nytta som Zaplox ZAPLOX +0,24% Dagens utveckling lösningar skapar", skriver Magnus Friberg.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?