Annons

Yield Life Science ska avnoteras

Styrelsen i Yield Life Science har beslutat att avnotera aktien från Aktietorget. 

Sista handelsdag i aktien blir den 27 februari, sista dag som gäller för rätt till utdelning av aktier i Isofol Medical för Yields aktieägare.

Efter avnoteringen söker Yield ny verksamhet för bolaget för att möjliggöra en ny notering av aktien, skriver bolaget i ett pressmeddelande.

Bakgrunden till avnoteringen är att Yield efter utdelningen av aktieinnehavet i Isofol Medical blir ett bolag utan substantiella tillgångar och verksamhet. 

Utdelningen av aktierna i Isofol Medical är villkorad av årsstämmans beslut den 26 februari.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?