Wonderful Times Group i linje med preliminärt besked – föreslår utdelning

Wonderful Times Group, vars aktie handlas på Spotlight Stock Market, rapporterar omsättning och resultat för det fjärde kvartalet som ligger i linje med de preliminära besked som bolaget lämnade den 3 februari.

Styrelsen föreslår en utdelning om 0,70 kronor per aktie för verksamhetsåret 2020, enligt bokslutsrapporten.

Kvartalets omsättning blev 26,6 miljoner kronor (25,6), en ökning med 2,7 procent.   

Ebitda-resultatet uppgick till 5 miljoner kronor (2,8) och resultatet efter skatt blev 6,5 miljoner kronor (2,0). 

De preliminära beskeden var att omsättningen i det färde kvartalet 2020 skulle öka med cirka 3 procent jämfört med motsvarande kvartal föregående år. Preliminärt ebitda-resultat angavs tidigare uppgå till cirka 5 miljoner kronor och preliminärt resultat efter skatt var cirka 6,5 miljoner kronor.

”Efter ett på många sätt utmanande 2020, där huvudfokus blev kassaflöde, planerar vi nu för omsättningstillväxt. Vi ser stora möjligheter att utveckla våra befintliga varumärken som till exempel ALF och Vincent men vi tror även att vi framöver kommer att kunna lansera nya spännande varumärken som kan bidra till vår tillväxt”, skriver vd Sofia Ljungdahl i rapporten.

Hon uppger att bolaget långsiktigt är övertygat om att det har goda förutsättningar att uppnå de finansiella målen, vilka bland andra är en genomsnittlig årlig försäljningstillväxt på 10 procent och en långsiktig ebitda-marginal om minst 10 procent. 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?