Annons

Wolff: Boken kommer att fälla Trump

Michael Wolff är en "total nolla", enligt Donald Trump.

Men författaren själv är övertygad om att hans bok kommer att leda till presidentens fall.

Bild:TT

Donald Trump går åter till hårt angrepp mot Michael Wolff, författaren bakom den haussade boken om hans första tid som USA:s president.

"Michael Wolff är en total nolla som hittar på historier för att sälja den här verkligt tråkiga och osanna boken", twittrar Trump.

Presidenten och hans medarbetare har återkommande hävdat att boken, "Fire and fury: Inside the Trump White House", är full av lögner. Wolff säger sig ha arbetat journalistiskt med inspelningar och utförliga anteckningar. Totalt ska han ha talat med runt 200 personer i och omkring Vita huset.

"Jag tror att en intressant följd av boken så här långt är en väldigt tydlig kejsaren-har-inga-kläder-effekt", säger författaren till BBC Radio.

"Plötsligt säger folk överallt att "Herregud, det är sant, han har inga kläder"", fortsätter Wolff, som förutspår att avslöjandena i boken "kommer att bli slutet för det här presidentskapet".

Donald Trump attackerar också åter den tidigare chefsstrategen Steve Bannon. "Han grät när han fick sparken och bad för sitt jobb. Nu dumpas Slaskige Steve som en hund av nästan alla. Så sorgligt!", skriver presidenten på Twitter.

Flera viktiga personer har tagit avstånd från Bannon sedan bokens innehåll avslöjats.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera