1515
Annons

WNT Research ännu utan intäkter men förlusten minskar

WNT Research hade ett rörelseresultat om -7,8 miljoner kronor (-8,5) under det andra kvartalet 2022. 

WNT är ett forsknings och utvecklingsbolag som ännu inte har några intäkter från försäljning.

Likvida medel vid periodens utgång uppgick till 25,4 miljoner kronor (64,8). Kassaflödet under kvartalet var -8,7 miljoner kronor (41,3).

Tidigare i veckan kom beskedet att bolaget i analys av tillgänglig data från fas 2-studien Neofox observerat en minskad tumörbörda hos de patienter som innan operation behandlats med Foxy-5. WNT uppgav att studien Neofox därmed inte bör slutföras på det sätt som var planerat från början och att fortsatt rekrytering pausas. Behandling och uppföljning av redan inkluderade patienter fortsätter som planerat.

”Jag ser framför mig att vi kommer ha ett par möjliga scenarier för hur vi går vidare när vi har mer fakta på bordet, dvs förstår bättre vad observationen innebär. Detta kommer mest sannolikt att påverka fortsättningen av NeoFox-studien. Vår målsättning är att ta fram en reviderad plan inom sex månader”, skriver vd Pernilla Sandwall i torsdagens delårsrapport.

Som tidigare kommunicerats undersöker WNT genom samarbete med andra forskargrupper eventuella effekter av Foxy-5 i AML, en sorts blodcancer.

Aurora Cannabis intäkter landade på 50,2 miljoner kanadadollar

Det kanadensiska cannabisbolaget Aurora Cannabis redovisar ett justerat ebitda-resultat på -12,9 miljoner kanadensiska dollar för det fjärde kvartalet 2022 (-21,8)

Intäkterna var 50,2 miljoner kanadadollar. Estimatet från S&P Global Market Intelligence låg på 50,8 miljoner dollar.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera