Hoppa till innehållet

Annons

Wallenbergs känga till industrin: ”Mycket kvar att göra”

”Vi måste våga ta risker, leva med motgångar och lära oss av motgångar”, säger Jacob Wallenberg, ordförande i Investor, om den svenska industrin. 

På Di:s konferens om industri och framtid talade han om hur Sverige ska bibehålla och stärka sin ställning på den globala marknaden. 

Jacob Wallenberg säger att han bland annat i Silicon Valley ser en kultur där man är öppen för att lära av sina misstag, i motsats till i Sverige.
Jacob Wallenberg säger att han bland annat i Silicon Valley ser en kultur där man är öppen för att lära av sina misstag, i motsats till i Sverige.Foto:Jonas Eng

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera