Volvo får order på 100 bussar till Indien

Verkstadsbolaget Volvos bussdivision har fått en indisk order på 100 bussar till Bengaluru Metropolitan Transport Corporation, BMTC. Det skriver Manufacturing Global.

"Volvo Bussar har legat längst fram i Indien med att introducera ny teknik och koncept för stadsmiljöer. Vårt partnerskap med BMTC är viktigt för oss och efter att den första bussen levererades till dem 2006 kan vi nu stolt konstatera att de har fler än 700 Volvobussar", kommenterar Volvos vd Martin Lundstedt.

Volvo Bussar har funnits i Indien i 16 år och just nu trafikeras det indiska vägnätet av över 6.000 Volvobussar.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?