Vill du jobba med oss? Di Weekend söker biträdande redaktör

Vill du jobba med Dagens Industris uppskattade helgmagasin Di Weekend? Vi söker nu en erfaren redaktör som kan manövrera mellan näringsliv, kultur och samhälle för att tillsammans med redaktionen hitta de rätta intervjuerna, reportagen och greppen för Di Weekend.

DI Weekend är Dagens Industris helgbilaga.
DI Weekend är Dagens Industris helgbilaga.

Innehållet görs av Dagens industris redaktion och vi har en dedikerad avdelning som ansvarar för produktionen av tidningen. Ny chef för verksamheten är Maria Lindholm och nu söker vi den som tillsammans med henne ska leda Di Weekend in i framtiden.

Vi söker en erfaren redaktör som kan manövrera mellan näringsliv, kultur och samhälle för att tillsammans med redaktionen hitta de rätta intervjuerna, reportagen och greppen för Di Weekend.

Du är stil- och språksäker, men också strukturerad. Du har också erfarenhet av att arbetsleda en redaktion. Har du erfarenhet från featurejournalistik är det en merit.

Dagens Industri vill ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Frågor: Maria Lindholm (maria.lindholm@di.se) eller redaktionschef Jonas Jonsson (jonas.jonsson@di.se)

Sista ansökningsdag: 10 februari.

Ansök här. 

Fackliga frågor: David Hylander, ordförande för SJF-klubben. david.hylander@di.se, 08-573 650 00. 

 

Dagens industri grundades 1976 och är Nordens största affärstidning. Vi gör Sveriges viktigaste och bästa ekonomijournalistik både på bredden och på djupet och levererar varje dag affärsnytta till näringslivets beslutsfattare. Di täcker hela landet och har förutom centralredaktionen i Stockholm journalister på tio orter från Luleå i norr till Malmö i söder. Di består av papperstidningen, nyhetssajten di.se, tv-kanalen Di TV, magasinet Di Weekend samt sajten Di Digital. Di ägs av Bonnier AB och ingår i Bonnier News.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?