Annons

Viking Supply Ships skjuter upp rapport

Viking Supply Ships skjuter upp publiceringsdatum för sin nästa kvartalsrapport från 10 till 22 november, och förlänger teckningsperioden i en pågående nyemission till 16 november till 6 december, från ursprungliga teckningsperioden 16-30 november.

Det framgår av ett pressmeddelande.

"Viking Supply Ships har fört diskussioner med långivarna sedan en tid tillbaka", skriver bolaget där, och fortsätter:

"Det var förväntat att den nödvändiga överenskommelsen och godkännandena av den huvudsakliga omstruktureringen skulle vara på plats för att delårsrapporten för det tredje kvartalet 2017 skulle kunna offentliggöras fredagen den 10 november. Dock råder fortfarande en pågående dialog, och för att kunna ge en mer omfattande och fullständig överblick av situationen har bolaget beslutat att skjuta upp dagen för offentliggörande av delårsrapporten för det tredje kvartalet 2017."

Att teckningsperioden förlängs motiveras med att investerarna ska kunna beakta delårsrapporten och ha två veckors teckningstid därefter.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?