ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS

Viking Supply Ships publicerar rapport "så snart som möjligt"

  • Fartyget ”Idun Viking” som tillhör ​Viking Supply Ships​. Foto: Alan Jamieson

Viking Supply Ships är fortsatt handelsstoppade under fredagen, men deras kvartalsrapport förväntas komma under dagen. 

”Den kommer att publiceras så snart som möjligt, när den är färdig. Ambitionen är att den ska vara publicerad i dag innan stängning”, säger bolaget finanschef Morten G. Aggvin.

Runt lunch under torsdagen handelsstoppades Viking Supply Ships aktie på Stockholmsbörsen efter att den rusat runt 12 under morgonen. Handeln i aktien var relativt omfattande, totalt hann drygt 17.000 aktier byta händer innan Nasdaq drog i handbromsen. Under fredagsmorgonen fortsätter handeln i aktien att vara stoppad.

Anledningen till handelsstoppet är obekräftat från både Stockholmsbörsen och bolaget själva. Bolagets rapport skulle ha publicerats under onsdagen men några siffror nådde aldrig marknaden. 

Viking Supply Ships skickade under onsdagen ut ett pressmeddelande gällande att bolaget ska presentera sin rapport ”under fredagen”, men utan att specificera en tidpunkt. 

Bolaget finanschef Morten G. Aggvin kan vid 9.30-tiden inte uppge när under dagen den kommer att komma. 

”Den kommer att publiceras så snart som möjligt, när den är färdig. Ambitionen är att den ska vara publicerad i dag innan stängning”, säger han.

Är anledningen till att ni inte publicerat den i tid att den inte är klart helt enkelt?

”Jag kan tyvärr inte kommentera framskjutningen på något sätt”, säger Morten G. Aggvin.

Stockholmsbörsen uppger fortfarande att de inte kan kommentera handelsstoppet.

Under gårdagen sa de att de avvaktar mer information från bolaget, vilket är en kommentar som ännu gäller vid klockan 10 på fredagen, säger Börsens presstalesperson. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer