Annons

Viacom utser Robert Bakish till ny vd

Fusionsaktuella Viacom har utsett Robert Bakish till ny vd, den tredje på lika många månader. Det skriver Marketwatch.

Robert Bakish, nuvarande Head of International Channels på Viacom, ersätter den tillförordnade vd:n Tom Dooley som tog över efter att Philippe Dauman förlorat maktstriden mot främsta ägaren Sumner Redstone i somras.

Viacom, som äger kanaler som Nickelodeon, Comedy Central och MTV, håller för närvarande på att utvärdera ett samgående med CBS. Båda bolagen ägs av holdingbolaget National Amusements med 93-åriga Sumner Redstone vid rodret.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?