1515

Vi bygger om

Di.se har bytt utseende.

Nedan skriver redaktionschef Jonas Jonsson om den nya sajten.

Har du synpunkter - vad gör vi bra och finns det något vi kan göra bättre? Mejla oss gärna på nyadise@di.se.

Di.se vid 14.30-tiden på måndagen.
Di.se vid 14.30-tiden på måndagen.

Kära Di-läsare,
 
Som många uppmärksamma läsare säkert har noterat har vi under våren jobbat med att bygga om di.se, ett arbete som många av er engagerat er i och bidragit med viktig feedback på Di:s beta-sajt.

Och i dag har alltså di.se ändrat form. Det är det första steget av många för vår nya sajt och den närmsta tiden kommer fler nyheter.

I praktiken har vi byggt om för att skapa en bättre och mer ren läsupplevelse, men även för att snabba upp prestandan på di.se. Med vårt nya utseende vill vi även ge dig en bättre överblick och samtidigt en bättre möjlighet till fördjupning i dina favoritämnen.
En personlig favorit är den nya formen för den samlingssida som finns för var och ett av de mest omskrivna bolagen, personerna eller nyhetshändelserna. Där samlar vi både artiklar, börsinformation och annan fakta om de företagen och nyheterna. I praktiken får de alltså en egen samlingssida på di.se.

Vid större nyhetshändelser kommer det dessutom att bli lättare att få en bra överblick av nyhetsläget med den nya di.se.

Startsidan och artikelsidorna är från och med i dag bredare och sajten är responsiv, vilket innebär att sajten anpassar sig bättre än tidigare för läsare i mobil, läsplatta eller pc.
Alla Dagens industris populära nättjänster, som till exempel Börssnack och e-tidningen, finns förstås kvar, men är lättare att hitta i den nya menyn. Även de kommer att utvecklas med nya funktioner och ny formgivning framöver.

Det här är alltså en första version av nya di.se och vi ser gärna att du som läsare kontaktar oss med dina reflektioner, konstruktiva kritik och önskemål för framtiden.

För med er hjälp kommer vi att kunna göra Dagens industri ännu vassare på nätet framöver.
 
Trevlig läsning!
 
Jonas Jonsson, redaktionschef


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?