Annons

Vermongenbeheer flaggade upp i Catena i augusti

Nederländska PGGM Vermogensbeheer har köpt aktier i fastighetsbolaget Catena varefter innehavet ökat till drygt 7 procent av kapital och röster. 

Det framgår av ett flaggningsmeddelande. 

Affären som utlöste flaggningen genomfördes den 21 augusti, enligt flaggningsmeddelandet. Enligt flaggningsreglerna ska en anmälan till FI komma in senast tre handelsdagar efter transaktionsdagen. 

PGGM är nu tredje största ägare i Catena CATE -2,04% Dagens utveckling , enligt ägardatatjänsten Holdings sammanställning.

Nyhetsbyrån Direkt har sökt PGGM Vermogensbeheer för mer information. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?