Hoppa till innehållet

Annons
Denna text publiceras i samarbete med Helsingborgs Dagblad och Sydsvenskan.
Helsingborgs DagbladSydsvenskan

Vegansk hårvård gav Helsingborgsföretag ny växtkraft

Hårvårdsföretaget Maria Nila AB stod vid ett vägskäl 2012. De gamla produkterna sålde inte längre bra och något måste göras. Nye vd:n Marcus Wikström fann en möjlig lösning. Den visade sig kunna lyfta verksamheten.

Anläggningen på Väla södra har en frisörsalong för att kunna demonstrera Maria Nilas produkter. Vd Marcus Wikström på plats i salongen
Anläggningen på Väla södra har en frisörsalong för att kunna demonstrera Maria Nilas produkter. Vd Marcus Wikström på plats i salongenFoto: Britt-Mari Olsson
Design är viktig för hårvårdsföretaget Maria Nila. Vd Marcus Wikström med en del av utbudet.
Design är viktig för hårvårdsföretaget Maria Nila. Vd Marcus Wikström med en del av utbudet.Foto: Britt-Mari Olsson
Laboratoriet används både för att ta fram nya produkter och se till att de etablerade håller måttet. Emma Steen, som är på väg att introduceras i arbetet, och produktutvecklare Jenny Månsson tittar närmare på en provsats.Foto: Britt-Mari Olsson
Hårvårdsföretaget Maria Nila AB grundades av Ulf och Ann Wikström. Numera drivs det av sonen Marcus Wikström. Mamma Ann verkar nu som konstnär på Mallorca. På företaget finns en lång rad av hennes verk.
Hårvårdsföretaget Maria Nila AB grundades av Ulf och Ann Wikström. Numera drivs det av sonen Marcus Wikström. Mamma Ann verkar nu som konstnär på Mallorca. På företaget finns en lång rad av hennes verk.Foto: Britt-Mari Olsson

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Prenumerera utan bindningstid?

Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera