Annons

Veckans resenär: "Båtar kapsejsade och kaos utbröt"

Caroline Hjelte, vd Lagerhaus.

Den bästa resa jag gjort.
”Jag har flera bästa resor. När jag var yngre red jag på elitnivå, vilket gav mig och min familj många minnesvärda resor. Bäst minns jag byn Bois Le Ros, en oas av det pittoreska Frankrike med underbart bageri och lokal slaktare.”

Hit åker jag aldrig mer.
”Isla Margarita, Venezuela. Vi flög alldeles för många timmar med flera mellanlandningar och alla i resesällskapet blev både magsjuka och matförgiftade.”

Mitt första resminne.
”En charterresa till Rhodos med mina föräldrar när jag var sju år. Jag var sur och tvär en hel vecka, jag förstod inte charmen med att resa till solen och värmen.”

Tre saker jag alltid packar ned.
”Jobbdator, barnens surfplattor och pass.”

Så packar jag.
”Genomtänkt för att passa både väntade och oväntade händelser. Att packa något fint att ha på sig underskattade jag tidigare, men det har på senare år underlättat i oväntade situationer.”

Mitt märkligaste reseminne.
”Forsränning i Costa Ricas regnskog som krävde både god fysik och kondition. Trots detta var flera av båtarna fyllda med människor med både rullstolar och käppar. Guiderna försökte hålla kurs men forsen var alltför stark, flera båtar kapsejsade och kaos utbröt med skrikande deltagare i strömt vatten.”

Något jag unnar mig som jag inte gör hemma.
”Om jag reser i arbetet går jag och lägger mig tidigt med en bra bok.”

Ett ställe jag aldrig varit på, men skulle vilja se.
”Jag har alltid drömt om att bo i en klassisk bungalow ute på en brygga i havet på Maldiverna eller Seychellerna.”

Min bästa souvenir.
”Den första ultraljudsbilden på min äldsta son från ett sjukhus i Mexiko.”


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?