Vd ökar innehav i Elekta

Elektas vd Richard Hausmann köpte den 2 mars 5.000 aktier i bolaget, dagen efter bolaget offentliggjorde sin rapport för det tredje kvartalet.

Det bekräftar Elekta för Nyhetsbyrån Direkt som ett förtydligande av en bristfälligt ifylld insynsanmälan till Finansinspektionen.

Köpet var värt lite mer än 400.000 kronor sett till snittkursen under den aktuella dagen.

Richard Hausmann, som tillträdde som vd sommaren 2016, ägde sedan tidigare 14.500 aktier (inklusive närstående), enligt bolagets senaste årsredovisning.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?