Vd och styrelseledamot säljer i Bimobject

Bimobject, verksamt inom digitala lösningar för byggindustrin, breddar ägarbasen genom att det privatägda schweiziska investmentbolaget White Mill köper 1,5 miljoner aktier till priset 21 kronor per aktie.

Säljare är Bimobjects grundare och vd Stefan Larsson med 1 miljon aktier och styrelseledamoten Philippe Butty med 500.000 aktier, uppger bolaget i ett pressmeddelande.

White Mill ägs till 100 procent av Lennart Blecher.

Både Bimobjects styrelse och de två säljarna är av uppfattningen att White Mill kan bli "av stort strategiskt värde för bolaget och dess fortsatta tillväxt", skriver Bimobjekt vidare.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?