Annons

Vd:n om småspararnas rusning till aktien: ”Många delar vår syn”

Soltech Energys aktie steg efter kvartalsrapporten som visade stark tillväxt men också en förlust. Solteknikbolaget, som blivit en stor småspararfavorit, har haft det motigt på börsen i år. Men vd Stefan Ölander ser mycket ljust på framtiden. 

Stefan Ölander, vd för solteknikbolaget Soltech Energy, siktar på fortsatt snabb tillväxt med hjälp av bland annat en emission på 98 Mkr.
Stefan Ölander, vd för solteknikbolaget Soltech Energy, siktar på fortsatt snabb tillväxt med hjälp av bland annat en emission på 98 Mkr.Foto:Press
Före detta moderatledaren Anna Kinberg Batra, nybliven ordförande för Soltech Energy, tillsammans med solteknikbolagets vd Stefan Ölander.
Före detta moderatledaren Anna Kinberg Batra, nybliven ordförande för Soltech Energy, tillsammans med solteknikbolagets vd Stefan Ölander.Foto:Julia Lundmark
Soltechs dotterbolag Swede Energy bygger för närvarande en solcellsanläggning, som uppges bli Nordens största på tak, på en av börskoncernen Castellums fastigheter i Göteborg.
Soltechs dotterbolag Swede Energy bygger för närvarande en solcellsanläggning, som uppges bli Nordens största på tak, på en av börskoncernen Castellums fastigheter i Göteborg.Foto:Swede Energy

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?