Vd lämnar över rodret i Cortus Energy

Cortus Energys nuvarande vd och grundare, Rolf Ljunggren, lämnar över vd-ansvaret till bolagets operativa chef, Håkan Sigfridsson, som den 14 januari blir tillförordnad vd.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Bakomliggande är att First North-listade Cortus är i slutskedet med att färdigställa sitt första kommersiella Woodroll-projekt och nu går in en ny fas med kraftigt ökat marknadsfokus.

Rolf Ljunggren fortsätter som vice vd och övertar rollen som marknads- och försäljningschef från Magnus Nelsson Folkelid som i december lämnade bolaget för annat uppdrag. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?