1515
Annons

Varuhusets succé: svindyr gråsten

Den amerikanska varuhuskedjan Nordstrom har lanserat en julklapp för den som verkligen har allt: en vanlig gråsten i ett skinnfodral. De saftigt prissatta stenarna har redan sålt slut på nätet, skriver CNN Money.

Bild:Colourbox

Stenarna är en minst sagt oväntad försäljningssuccé. För 85 dollar, motsvarande drygt 780 kronor, får man en slät sten från Los Angeles-området, inslagen i ljusbrunt skinn med kontrastsömmar.

”En brevpress? Ett samtalsämne? Ett konstverk? Det är upp till dig”, skriver Nordstrom i beskrivningen.

För den lite mer sparsamma fanns en mindre version för 65 dollar, knappt 600 kronor.

Stenarna sålde slut efter att ha blivit en ordentlig snackis på nätet. I kommentarsfältet flödar skämt om såväl priset som stenens oklara funktion.

”Som ensamstående mamma är det ofta svårt att ställa mat på bordet, men när jag såg den här stenen så kunde jag inte låta bli att köpa den”, skriver signaturen ”Valde den här framför mat”.

Nordstrom ville dock inte uppge hur många man sålt, och det är i nuläget oklart om de kommer att få in fler stenar i lager till julruschen.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?