Annons

Värt en omväg – maten är målet på anrika hotellet

Stora Hotellet i Fjällbacka har nästan tvåhundraåriga anor. I år har verksamheten fått ett rejält lyft när den ­prisbelönte kocken Thomas Sjögren tagit över och öppnat prestigerestaurangen Mamsell.

På nyrenoverade Mamsell bör man inta den hackade havskräftan i ingefärsemulsion. Det är en av de rätter som krögaren Thomas Sjögren vann med i Årets kock 2015.
På nyrenoverade Mamsell bör man inta den hackade havskräftan i ingefärsemulsion. Det är en av de rätter som krögaren Thomas Sjögren vann med i Årets kock 2015.Foto:Jack Mikrut
Det är måltiden som står i centrum på Stora ­hotellet. Här den hackade havskräftan i ingefärsemulsion.
Det är måltiden som står i centrum på Stora ­hotellet. Här den hackade havskräftan i ingefärsemulsion.Foto:Jack Mikrut

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?