1515
Annons

Valhjärta i världsklass – men inga vägar leder till stjärnkrogen

I ett hundra år gammalt kulturskyddat torp på karga Färöarna har stjärnkocken Poul Andrias Ziska skapat en av världens bästa restauranger. Di Weekend reser i väglöst land för ett besök. 

Poul Andrias Ziska är kökschef på Koks.
Poul Andrias Ziska är kökschef på Koks.Foto:Miriam Preis
Pilgrimsmusslan är dagsfärsk och serveras med bland annat vattenkrasse och bovete.
Pilgrimsmusslan är dagsfärsk och serveras med bland annat vattenkrasse och bovete.Foto:Miriam Preis
Det torkade fårköttet ræst serveras med lingon och lav och monteras som en nigiri vid bordet.
Det torkade fårköttet ræst serveras med lingon och lav och monteras som en nigiri vid bordet.Foto:Miriam Preis

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?