USA:s industri hackar

USA:s industriproduktion var oförändrad i februari, jämfört med månaden före.
Det rapporterar Federal Reserve, enligt Bloomberg News.

Analytiker hade räknat med att industriproduktionen skulle ha stigit med 0,2 procent jämfört med föregående månad, enligt Bloomberg News snittprognos.

I januari sjönk industriproduktionen med reviderade 0,1 procent jämfört med månaden före (-0,3).

Produktionen i tillverkningsindustrin steg 0,5 procent i februari (väntat +0,5), efter att ha stigit med reviderade 0,5 procent månaden före (+0,2).

Kapacitetsutnyttjandet inom den amerikanska industrin uppgick till 75,4 procent i februari, jämfört med reviderade 75,5 procent föregående månad (75,3).

Analytikernas förväntningar pekade mot ett kapacitetsutnyttjande på 75,5 procent i februari.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?