Annons

USA-börserna inleder nedåt inför rapportfloden

Wall Street öppnar veckan svagt nedåt då investerare intar försiktiga positioner inför rapportflodens mest intensiva dagar.

Utvecklingen i Asien var oregelbunden på måndagen, och de på många håll påskstängda aktiemarknaderna i Europa ger ingen vägledning.

Under veckan rapporterar omkring en tredjedel av bolagen på breda Standard & Poor's 500, bland dem Boeing, Amazon och Facebook.

Dow Jones industriindex inleder ned med 0,3 procent, liksom Nasdaq kompositindex och S&P 500.

Oljepriserna stiger dock med omkring 2,5 procent efter USA:s besked att sanktionsundantagen för Irans åtta främsta köpare av olja slopas efter maj.

Tesla öppnar ned med omkring 2 procent efter beskedet att bolaget har skickat en grupp för att utreda en video på kinesiska sociala medier som visar en Tesla Model S explodera.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?