Annons

Unibet: Inget parti åker ur riksdagen

Mer än ett halvår återstår till riksdagsvalet i Sverige men intresse riktas redan mot det kommande utfallet, och inte minst vilka partier som löper risk att trilla ur riksdagen på grund av fyraprocentspärren.

Unibets nya odds tyder dock på att inget parti åker ur, enligt ett pressmeddelande.

Sveriges Riksdag i Stockholm.
Sveriges Riksdag i Stockholm.Bild:Vilhelm Stokstad/TT

"Oddsen på framför allt KD och MP har gått lite upp och ner, men ju närmare valdagen vi kommer desto stabilare har det sett ut. Det ska dock tilläggas att oddsen på KD är oerhört jämna, så Ebba Busch Thor & co kan inte andas ut riktigt än", säger Henrik Holm, spelexpert på Unibet KIND SDB -1,46% Dagens utveckling .

Enligt Unibet kommer kampen om statsministerposten att bli ytterst jämn. Moderaternas partiledare Ulf Kristersson ger i dagsläget samma statsministerodds, 2 gånger pengarna, som Socialdemokraternas sittande statsminister Stefan Löfven.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?