Två nyval föreslås till styrelsen i Beijer Electronics

Beijer Electronics valberedning föreslår nyval av Karin Gunnarsson och Lars Eklöf till styrelsen. Styrelseledamöterna Maria Khorsand och Christer Öjdemark har avböjt omval.

Vidare föreslås omval av styrelseledamöterna Bo Elisson, Ulrika Hagdahl och Johan Wester. Bo Eliasson föreslås omväljas som styrelseordförande. Årsstämman hålls torsdagen den 26 april i Malmö. Det framgår av ett pressmeddelande. 

Karin Gunnarsson är anställd på Hexpol där hon arbetar som finanschef och IR-chef. Lars Eklöf är chef för Atlas Copcos division Motor Vehicle Industry.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?