Annons

Tusentals tvingas gå från hemfixarkedjan Lowe

Amerikanska hemfixarkedjan Lowe kommer att göra sig av med tusentals anställda. Det skriver Wall Street Journal och hänvisar till källor. Även CNBC skriver att det kommer att ske neddragningar.


Lowe planerar att dra med mindre än 1 procent av styrkan, vilket motsvarar under 3.000 arbetstillfällen, enligt källor till affärstidningen. Det kommer också att ske en omorganisation som gör att fler medarbetare kommer att träffa kunder och erbjuda mer personlig service.

Lowe vinstvarnade så sent som i november och hänvisade då till sämre antal besök i butikerna.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?