Tungoljebolagets produktion strax över prognos

Det kanadensiska tungoljebolaget Black Pearl hade så kallade 1P-reserver om 94,4 miljoner fat olja vid årsskiftet, vilket är en ökning med 24 procent. 

Det framgår av en uppdatering från bolaget.

Produktionen under det fjärde kvartalet 2017 nådde i snitt 10.600 fat per dag, vilket gjorde att bolaget marginellt överträffade sin prognos om 10.100 fat under helåret 2017 då den uppgick till 10.199 fat per dag.

Vad gäller den andra produktionsfasen vid Onion Lake-fältet väntas ånga att injiceras i reservoaren i februari, vilket bolaget sagt tidigare.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?