Annons

Trump utlovar stora skattesänkningar

USA:s president Donald Trump sade på tisdagen att han kommer att genomföra stora skattesänkningar för medelklassen.
Det sade han vid ett möte med representanthusets skatteutskott, enligt Reuters och Bloomberg News.

Bild:AP Photo/Seth Wenig

Han sade att de ska diskutera ramverket för en reform och att det blir ett "stort besked" på onsdagen. Det är dags för de båda partierna att samarbeta och göra vad som är bäst för det amerikanska folket.

Skattesystemet ska vara enkelt och rättvist, med ökade grundavdrag och skatterabatter för barnomsorg. Bolagsskatten ska sänkas och tusentals miljarder dollar som företagen har i utlandet ska tas hem, sade han.

 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?