1515
Annons

Trump lovar 25 miljoner nya jobb

Donald Trump har träffat president Barack Obama för att förbereda maktskiftet i Vita huset. Vid mötet lovade han att ta tag i invandringen och investeringar som ska leda till 25 miljoner nya jobb.

Bild:TT

Vid ett möte med Barack Obama fick Donald Trump frågan vad han tycker är viktigast att börja med när han tillträder som president.  

"Vi tittar väldigt noga på invandring, vi ska titta på gränserna, det är viktigt, vi tittar på hälsovård och jobb”, svarade han enligt SR.

Donald Trump har lovat att skattesänkningar och investeringar i infrastruktur ska leda till 25 miljoner nya jobb. Republikanerna har fortfarande majoritet i kongressen och det öppnar för att den blivande presidenten ska få igenom sina förslag, enligt SR.

Vid sidan av protesterna mot Donald Trump, som han själv har kallat för orättvisa, pågår diskussionen om vilka som ska ingå i hans närmaste krets i Vita huset. En av de mest omtalade spekulationerna är att Steve Bannon kan få positionen som stabschef, enligt SR.

Steve Bannon leder den högerpopulistiska medieorganisationen Breitbart News.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?