Annons

Trippelhöjning för svenska verkstadsbolag

Mitt i coronakrisen vädrar analyshusen morgonluft för svenska verkstadsjättar. 

ABG Sundal Collier höjer sin rekommendation för ABB till behåll från sälj. Riktkursen sänks till 160 från 190 kronor. Det framgår av Bloomberg. ABB:s aktie handlades ned med 3,4 procent på onsdagsmorgonen, till kursnivåer kring 15 kronor jämnt.

UBS höjer sin rekommendation för Atlas Copco till köp från neutral.Det framgår av Bloomberg. Atlas Copcos aktie handlades ned med 2,5 procent på onsdagsförmiddagen.

BG Sundal Collier höjer sin rekommendation för SKF till köp från behåll. Riktkursen sänks till 170 från 200 kronor. Det framgår av Bloomberg. SKF:s aktie handlades ned med ungefär 1 procent på onsdagen, till kursnivåer kring 131 kronor.


Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?