1515

Tredje Gasell-utmärkelsen för Gnosjö Personaluthyrning

Fyra frågor till Johanna Häggman, delägare och vd på Gnosjö Personaluthyrning, som hyr ut industripersonal i Gnosjö, och är Gasellföretag för tredje gången.

Johanna Häggman, vd för Gnosjö Personaluthyrning.
Johanna Häggman, vd för Gnosjö Personaluthyrning.

Gnosjö Personaluthyrning blev Gasell första gången 2007 och har nu blivit Gasellföretag både 2018 och 2019. Vad ligger bakom tillväxten de senaste åren?

”Vi har vuxit med ökad efterfrågan i högkonjunkturen de senaste åren men också genom fördjupade samarbeten och förtroende från kunder. Många har vi arbetat med sedan 1990-talet. Det är fördelen med att arbeta lokalt man lär känna sina kunder och vi har inga ambitioner att finnas någon annanstans, i stället försöker vi locka hit personal.”

Varför blev det personaluthyrning för dig?

”Min pappa startade personaluthyrning 1995. Han såg att det fanns ett behov och började genom att först hyra ut sin egen arbetskraft. Jag är uppväxt i familjeföretaget och som äldst i syskonskaran har det varit naturligt att jag ska driva verksamheten vidare. Det har alltid varit självklart för mig och jag trivs väldigt bra med det.” 

Vilken är den viktigaste frågan för ditt företag nu?

”Vårt fokus är på bemanning för främst tillverkningsindustrin i form av industripersonal exempelvis tekniker, montörer och maskinoperatörer. Det är viktigt för oss att fortsätta hitta personal med den kompetensen vilket innebär att vi också får försöka locka människor från andra delar av landet att flytta hit till Gnosjö.”

Hur blåser vinden i branschen?

”En inbromsning märks av och det blir ett lugnare år men vi har varit med så länge så det gäller bara att ha is i magen för det kommer att vända uppåt igen. Senast inom två till tre år är det full fart igen.”

 


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?