Annons

Transiro ställer in emission

NGM-noterade Transiro har beslutat att inte genomföra den tidigare kommunicerade företrädesemissionen om högst cirka 5,5 miljoner kronor som meddelades den 20 februari. Bolaget avser dock återkomma med förslag på en uppdaterad företrädesemission med nya villkor.

Det framgår av ett pressmeddelande. 

"Transiro har inte lyckats komma överens med garanter för att garantera en större del av företrädesemissionen då det funnits skiljaktigheter om nivån för emissionskursen", uppger bolaget.

Utställda teckningsrätter kommer att makuleras så snart som möjligt genom Euroclear Swedens försorg.

Transiro avser senast på torsdagen den 1 mars komma med förslag på en uppdaterad företrädesemission med nya villkor.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?