Hoppa till innehållet

Annons

Transfer Groups vd: Fjärde kvartalet har börjat starkt

Transfer Group, som bedriver verksamhet inom säkerhet och som gjorde debut på NGM i slutet av augusti, redovisar en nettoomsättning på 50,7 miljoner kronor för tredje kvartalet 2021 (3,0). Den stora ökningen hänförs till förvärvet av CSG i februari 2021, framgår av delårsrapporten.

Rörelseresultatet uppgick till -1,9 miljoner kronor (-2,3), exklusive noteringsrelaterade kostnader om 1,2 miljoner kronor. 

Kassaflödet från den löpande verksamheten var -4,6 miljoner kronor (-4,8). Likvida medel låg vid periodens på 4,9 miljoner kronor (1,5). 

”Det fjärde kvartalet har börjat starkt och i takt med att de negativa effekterna från pandemin nu börjar släppa mer och mer så ser jag fram emot att visa på fortsatt tillväxt under det sista kvartalet”, skriver vd Peter Carlson i delårsrapporten.

I oktober meddelades att Transfer Group och Sensec avser att gå ihop. Fusionen kommer att implementeras genom att Sensec absorberas av Transfer.  

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera