Annons

Toppolitiker kräver att Ygeman tar elbristen på allvar: ”Djupt oroliga”

Läget för elförsörjningen i Stockholm är nu så allvarligt att regeringen måste agera. Det anser de två högsta politiska företrädarna för Region Stockholm som i ett brev till energiminister Anders Ygeman kräver åtgärder för att trygga den hotade elförsörjningen.

Politiska företrädare för Region Stockholm skriver i ett brev till Anders Ygeman att de kräver åtgärder för att trygga elförsörjningen.
Politiska företrädare för Region Stockholm skriver i ett brev till Anders Ygeman att de kräver åtgärder för att trygga elförsörjningen.Foto:TT
Gustav Hemming (C), tillväxt- och samhällsplaneringsregionråd i Stockholm.
Gustav Hemming (C), tillväxt- och samhällsplaneringsregionråd i Stockholm.Foto:Mathilda Laestadius
Irene Svenonius (M), regionsstyrelsens ordförande i Stockholm.
Irene Svenonius (M), regionsstyrelsens ordförande i Stockholm.

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Vänligen notera att fr.o m 1 februari 2023 är det vårt koncernbolag Bonnier News AB som ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter, vi uppdaterar då personuppgiftspolicyn och användarvillkoren.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera