ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS MARKNADSNYTT BEVAKNINGAR
ANNONS
Di:s guide till bostadsmarknaden

Topplista: De 10 mäklare som flest blir nöjda med

En bra mäklare kan göra bostadsaffären både enkel och lönsam. 

På sajten Hitta mäklare kan man rekommendera sin mäklare efter affären – här är den som flest gett tummen upp.

Om en säljare känner sig nöjd efter att bostaden är såld kan denne lämna en rekommendation på sajten Hitta mäklare. 

En sammanställning som Booli har gjort av alla inkomna rekommendationer visar att det är ett bolag som står ut. Booli har räknat ut hur många rekommendationer per anställd mäklare en mäklarbyrå fått sedan våren 2016, då mäklarsajten lanserades. 

Det är mäklarbyrån Pontuz Löfgren som fått flest rekommendationer. Byrån, som har 11 anställda mäklare, har i snitt fått 52,8 rekommendationer per mäklare. 

Två på listan är Jägholm Norrortsmäklarna, som också har 11 anställda mäklare och som får ett snitt av 32,2 rekommendationer per mäklare. 

"En mäklare som blir rekommenderad av många kunder, inte bara de som fått ut det allra högsta försäljningspriset, är ett stabilt val även om marknaden svajar", säger Alexandra Eldin, marknadsansvarig på Hitta mäklare i ett pressmeddelande. 

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer