Annons

Toppchef lämnar Eltel – går till Sweco

Dariush Rezai, chef för Eltels affärsenhet Mobile Communication, kommer att lämna Eltel för att bli affärsområdeschef för Sweco Danmark under våren 2017.

Det framgår av ett pressmeddelande.

Han kommer att fortsätta i sin tjänst på Eltel fram till slutet av mars 2017. Dariush Rezai började på Eltel 2011 och har varit affärsområdeschef för Mobile Communication och medlem av koncernledningen sedan 2014.

Swecos danska rörelse stod enligt presentationsmaterial från bolagets senaste kapitalmarknadsdag för 8 procent av koncernens försäljning under oktober 2015 till september 2016, och 6 procent av rörelsevinsten. Sweco är trea på marknaden för tekniska konsulter i Danmark (efter Cowi och Rambøll).

Dariusch Rezais företrädare John Chubb fortsätter som Danmarkschef till 31 mars, varpå han lämnar Sweco.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?