1515

Tolvrättersmeny översållad av lyx – hög ribba och mycket för pengarna

När Daniel Crespi öppnar upp sitt testkök i Gamla stan för fler matgäster tar han i från tårna. Hedonistkrögaren lockar med jumboskedar med wagyubiff, högklassig jamon iberico, vakteläggula och sibirisk störkaviar.

Köksmästare Patrik Castello Grönlund.
Köksmästare Patrik Castello Grönlund.Foto:Cornelia Jönsson

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?