1515
Annons

Timmar före VM-premiären: Cristiano Ronaldo accepterar storböter

Cristiano Ronaldo har accepterat att få två års villkorligt fängelse och dryga böter för skattebrott, skriver flera spanska medier. 

Foto:TT

Enligt spanska medier har Real Madrid-spelaren Cristiano Ronaldo, Portugals stora stjärna, godkänt två års villkorligt fängelse och 190 miljoner kronor i böter för skattebrott. Nu är det upp till det spanska skatteverkets chef att acceptera överenskommelsen. 

Det var i december 2016 som tyska Der Spiegel avslöjade att Ronaldo gömt över motsvarande 700 miljoner svenska kronor i ett skatteparadis. Förra sommaren blev han åtalad. 

Hon tar över splittrat och pressat Italien

ROM. Högerns seger var väntad i det italienska valet. Men högernationalistiska Italiens Bröders framgång blev ännu större än förutspått. Giorgia Meloni får nu en mycket stark roll i den högerregering som ska bildas.

Giorgia Meloni, partiledare för Italiens Bröder och sannolikt Italiens nästa premiärministe.
Giorgia Meloni, partiledare för Italiens Bröder och sannolikt Italiens nästa premiärministe.Foto:Gregorio Borgia/TT

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 429kr/mån

spara
1090 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 322 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Visa allt som ingår

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag Dagens industri AB:s prenumerationsvillkor och bekräftar att jag tagit del av Dagens industris AB:s personuppgiftspolicy.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera