Annons

Tillträdande ordförande flaggar upp i ICTA

Finansmannen Erik Åfors har köpt aktier i ICTA varefter ägandet uppgår till drygt 20 procent av aktiekapital och rösterna.

Det framgår av ett flaggningsmeddelande.

Erik Åfors, som bland annat äger större aktieposter i Invisio och Ework, ägde lite mer än 5 procent av aktierna vid årsskiftet, enligt ägardatatjänsten Holdings. Erik Åfors är nu bolagets största ägare.

Nästan samtidigt som Erik Åfors flaggade för ett innehav överstigande 20 procent, berättade Staffan Malmer att hans innehav i ICTA RO -2,51% Dagens utveckling numera uppgår till nästan 6 procent av aktierna. Staffan Malmers svenska aktieportfölj är värd cirka 114 miljoner kronor, enligt ägardatatjänsten Holdings. Han hade inget publikt ägande sedan tidigare.

ICTA består numera av tre rörelsedrivna bolag; de digitala rådgivarna FFW och River samt spelbolget Isbit.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?