Annons
Ingen data tillgänglig just nu

Tidigare Di-chef ny chefredaktör för Expressen

Klas Granström tar över som chefredaktör för Expressen. Han har tidigare varit nyhetschef på Dagens industri samt chef för di.se.

Klas Granström tar över som chefredaktör för Expressen.
Klas Granström tar över som chefredaktör för Expressen.Foto:TT; Jesper Frisk

Klas Granström anställdes på Expressen 2014 och har sedan Thomas Mattsson lämnade posten i juli 2019 agerat som tillförordnad chefredaktör.

”Expressens styrelses bedömning är att Klas Granström har den bredd som krävs för uppdraget. Han har stor erfarenhet och kunskap både från publicistik och affär”, säger Anders Eriksson, vd för Bonnier News.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?