ANNONS:
Till Di.se
START BÖRS DI LIVE BEVAKNINGAR
ANNONS

THQ Nordic skjuter upp lansering

Den kommande AAA-titeln Metro Exodus, som förläggs av THQ Nordics spelstudio Deep Silver, väntas nu lanseras under det första kvartalet 2019. Tidigare budskap var en lansering under 2018.

"För att få bästa möjliga avkastning på våra investeringar och fortsätta att bygga värden i våra varumärken, så vill jag åter understryka hur viktigt det är att vi har tålamod att vänta med att lansera produkter till dess att de möter den förväntade kundupplevelsen samtidigt som det är viktigt att välja rätt timing för kommande lanseringar", skriver vd Lars Wingefors i delårsrapporten.

Han uppger vidare att tidpunkten för lanseringen av THQ:s kommande nyckeltitlar, Biomutant och Darksiders 3, ännu ej är bestämd. Det framgår dock inte om det innebär att 2018, som det tidigare talats om, inte längre gäller, eller om det enbart innebär att det inte bestämts när under 2018 lanseringarna ska ske.

Lars Wingefors nämner även att Deep Silver kommer att ge ut de kommande rollspelen Wasteland 3 och Bards Tale IV, utvecklade av den amerikanska spelstudion InXile. 

Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och cookies