Telia lanserar tech-kollektion med Ida Sjöstedt

Telia fortsätter sin kampanj mot näthat och lanserar nu en kollektion med teknikaccessoarer tillsammans med modeskaparen Ida Sjöstedt. Allt överskott från försäljningen går till Friends arbete mot mobbning på nätet.

Bild:TT

På onsdagen lanserar Telia kollektionen ”Fashion against hate by Ida Sjöstedt”. Samarbetet mellan designern och telekombolaget har mynnat ut i en kollektion av teknikaccessoarer som pryds av ett gyllene fredshjärta, som matchar Ida Sjöstedts egen vårkollektion.

”Kärlek, acceptans, gemenskap och inkluderande har alltid varit de viktigaste värdeorden i mitt företagande såväl som skapande. Det kändes därför självklart att jobba med ’Fashion Against Hate’ och naturligt att jobba med det gyllene fredshjärtat som även återkommer som symbol i min senaste vårkollektion. En symbol mot hat och för alla fina värden som gör livet värt att leva, IRL såväl som digitalt ute på sociala medier”, säger Ida Sjöstedt.

Den exklusiva kollektionen består av hörlurar, mobilskal och en förvaringsask för hörlurar. Modemagasinet Elle kommer även att sälja en begränsad upplaga med tröjor, enligt Telia.

”Näthat är något som är ständigt närvarande i allas vardag och som marknadsledare är det viktigt för oss att ta ansvar och tydlig ställning i dessa viktiga frågor. Genom samarbetet med Ida Sjöstedt hoppas vi kunna fortsätta inspirera till förändring och bidra till att göra internet till en kärleksfullare plats”, säger Hélène Barnekow, vd för Telia Sverige.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?