Annons

Telia handelsstoppad

Telias aktie handelsstoppades på fredagsförmiddagen i spåren av Resumés uppgifter om att bolaget är på väg att köpa Bonniers tv-verksamhet. 

Folkaktien Telia Company handelsstoppades strax efter klockan 20 i tolv på fredagen i spåren av att branschtidningen Resumé rapporter att bolaget är väg att köpa Bonniers nordiska tv-verksamhet för drygt 10 miljarder kronor, vilket Di tidigare rapporterat om.  

Enligt ett meddelande från Nasdaq handelsstoppades aktien på grund av "icke offentliggjord insiderinformation". 

Telias aktie backade med 2 procent innan handelsstoppet. 

Texten uppdateras. 


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?