Tele2-veteran ny kommunikationschef i Sweco

Lars Torstensson, som har ett förflutet som bland annat kommunikations- och strategichef i Tele2 där han var anställd mellan 2007 och 2016, har utsetts till ny kommunikationschef i Sweco med tillträde nu på fredag.

Det uppger en talesperson för teknikkonsultbolaget till Nyhetsbyrån Direkt på tisdagen, varpå han själv bekräftar uppgiften.

Lars Torstensson har sedan slutet av 2016 varit kommunikationschef i norska Gelato, ett onoterat norskt bolag med Harald Mix och Marcus Wallenberg bland ägarna. Verksamheten har av Breakit beskrivits som ett slags Airbnb för tryckeriindustrin.


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?