Teknikjournalisten inte helt övertygad av nya iPhone 7

Trots en bättre kamera, längre batteritid, vattentålighet och mer minnesutrymme än tidigare iPhonemodeller så får den nya iPhone 7 ett relativt svalt mottagande hos teknikjournalisten Walt Mossberg som är känd från såväl Wall Street Journal som The Verge och Recode.

Trots att han ser iPhone 7 som en enastående mobil så ser han inte uppgraderingen som så övertygande som många av föregångarna.

De nya trådlösa hörlurarna AirPods måste i hans mening laddas för ofta. Han saknar samtidigt trådlös laddning för själva telefonen.

Vad som gör det svårare än vad det hade behövt vara att välja den nya modellen enligt honom är att hörlursuttaget tagits bort.

"Några kommer säkert att vänta ett år på nästa riktigt stora uppgradering och möjligtvis hoppas på en bättre ljudlösning".


Kommentera artikeln

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Dagens industri möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till di.se. Dagens industri granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen di.se. Läs mer om kommentering här.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?